MCBÜ’de Akran Değerlendirme Süreçleri Başladı

İlan Tarihi:23.06.2022 16:30:00
Güncelleme Tarihi:23.06.2022 16:31:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde, Akreditasyon süreçleri kapsamındaki ilk Akran Değerlendirme süreci Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü ile gerçekleştirildi.

MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar başkanlığında, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Şarvan Cengiz ve Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kadir Yıldız’dan oluşan Akran Değerlendirme Ekibi öncelikle Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş ile görüşme gerçekleştirerek, birim ve program hakkında bilgi aldı. Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz’ün değerlendirici ekibe sunum yaparak program konusunda detaylı bilgilendirmelerde bulunmasının ardından ekip; Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Melike Esentaş Deveci, Doç. Dr. Recep Cengiz ve Dr. Öğr. Üyesi Tolga Beşikçi ile görüşmeler gerçekleştirdi. Son olarak Programın lisans öğrencileri Özden Açar, mezun öğrenci Ezgi Abay Beşikçi, Alihan Özkavak ve lisansüstü öğrencisi Devrim Zerengök ile de görüşmeler yapıldı.

Değerlendirici takım, akran değerlendirme görüşmeleri sonrası Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Taş ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz’e çıkış bildiriminde bulunarak programın akran değerlendirme sürecini tamamladı.


1788 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_akaran değerlendirme süreçleri_spor bilimleri fakültesi _3_ mcbü_akaran değerlendirme süreçleri_spor bilimleri fakültesi _2_ mcbü_akaran değerlendirme süreçleri_spor bilimleri fakültesi _1_ mcbü_akaran değerlendirme süreçleri_spor bilimleri fakültesi _4_ mcbü_akaran değerlendirme süreçleri_spor bilimleri fakültesi _5_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1788
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası