MCBÜ’den Biyokütle Enerji Üretimi Konusunda Büyük Adım

İlan Tarihi:1.08.2022 16:09:00
Güncelleme Tarihi:1.08.2022 16:12:00
 

Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde oluşturulan Biyokütle Çalışma Grubu, Manisa’nın Biyokütle Enerji Potansiyelinin Belirlenmesine yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında davetli olarak gittikleri Ecogreen Enerji Holding A.Ş. Turgutlu Biyogaz Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ersin Minareci, Prof. Dr. Evrim Kaya, Doç. Dr. İrem Deniz Can, Dr. Öğr. Üyesi Emre Uygur ve ENSİA Enerji Sanayicileri ve İş adamları Derneği Koordinatörü Bülent İlleez’in yer aldığı ekibe, Ecogreen Enerji Kurumsal iletişim Müdürü Şahin Sınır ve Turgutlu Biyogaz İşletme Müdürü Burak Alp Kantık tarafından bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirme sonrasında alanda incelemelerde bulunan ekibe, tesisin çalışma sistemi ayrıntılı olarak anlatıldı. Yapılması planlanan MCBÜ Biyokütle Enerji Üretimi Pilot Tesisi ve MCBÜ öğrencilerin staj, araştırma ve iş imkanları konusunda destek sözünün alındığı davet sonucunda, tarafların kısa süre içerisinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde protokol için tekrar bira araya gelinmesi kararlaştırıldı.


1551 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü _3_ mcbü _2_ mcbü _4_ mcbü _1_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1551
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası