Özel Güvenlik Haftası Kutlandı

İlan Tarihi:4.07.2022 12:21:00
Güncelleme Tarihi:4.07.2022 12:25:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Üniversitemizde görev yapan güvenlik personelinin Özel Güvenlik Haftasını kutladı.

Üniversitemiz yerleşkelerinin huzur ve güvenliğinden sorumlu güvenlik personelinin unutulmadığı bu özel günde Rektörlük Senato odasında gerçekleşen toplantıya Rektör Yardımcılarının yanı sıra İdari Mali İşler Daire Başkanı Mansur Bilgin, Güvenlik Şube Müdürü Yüce Dönmez ve güvenlik personeli katıldı.

Çalışmalarından dolayı güvenlik personeline teşekkür eden Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, gece gündüz demeden görevlerini fedakârca yerine getirdiklerini söyleyerek, güvenle attığımız her adımda katkılarının büyük olduğunu belirtti.

mcbü_özel güvenlik haftası kutlaması _1_ mcbü_özel güvenlik haftası kutlaması _3_ mcbü_özel güvenlik haftası kutlaması _4_ mcbü_özel güvenlik haftası kutlaması _2_