Manisa Teknokent bünyesinde kurulan MCBÜ İndas Basketbol Takımından 2 Şampiyonluk

Manisa Teknokentin; ülkemize katma değeri yüksek projeler yapma amacına hızla adapte olan İndas Teknoloji, bunun yanında MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Kıvanç Dinler yönetiminde bir basketbol takımı kurdu. MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan genç ve dinamik basketbol takımı, İndas Teknoloji sponsorluğunda İzmir Kurumsal Şirketler Ligine (Aegean League Winter Cup) katıldı ve ilk sezonda şampiyon oldu.
MCBÜ İndas Teknoloji Basketbol Takımı, ayrıca TBF'nin düzenlediği 3x3 Türkiye Şampiyonasına katılarak, Türkiye Şampiyonu oldu ve Üniversitemiz ile Manisa Teknokente 2. kupayı da getirdi.
İndas Teknoloji çalışanları da aileleriyle birlikte MCBÜ İndas Basketbol Takımını her maçta destekleyerek Manisa Teknokent bünyesinde büyük bir aile olmayı başardı. İndas ailesi, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Prof. Çelebi, Teknokentin üniversite- sanayi- firma buluşması yanında sporu da içine katan güzel bir birliktelik oluşturduğunu belirtti. Sporun hayatımızın her alanında olması gerektiğini dile getiren Çelebi, tüm ekibi tebrik etti.