Üniversitemiz Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri yeni binalarına taşınıyor

Yenilenmeye devam eden üniversitemizde, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitülerimiz de Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde bulunan yeni binalarına en kısa zamanda taşınıyor.
Daha önce aynı yerleşkede bulunan Merkez Kütüphane içindeki sınırlı bir alanda yer alan Fen ve Sosyal Bilimler Enstitülerimiz, 2017-2018 Akademik Yılından itibaren yeni tamamlanan ve sadece kendilerine ait olan binalarında eğitim-öğretim vermeye başlayacak.  Yeni Enstitüler Binasında 16 sınıf, 4 toplantı salonu, okuma salonu ve sosyal alanlar bulunuyor.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, üniversitemizin her alanda olduğu gibi lisansüstü eğitimde de iddialı olduğunu dile getirerek, "101 programda eğitim verdiğimiz Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitülerimizden Merkez Kütüphanede hizmet veren Fen ve Sosyal Bilimler Enstitülerimiz, tamamen kendilerine ait olan yeni binalarına en kısa zamanda taşınacak" diye konuştu.