Salihli MYO'da bilgisayarlı kalıp programı kullanımına başlandı

Salihli Meslek Yüksekokulu'nda 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Moda Tasarımı, Deri Konfeksiyon ve Tekstil Teknolojisi Programlarında öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere bilgisayarlı kalıp programı satın alınarak, yeni bir bilgisayar laboratuvarı oluşturuldu.
Aştaş A.Ş. Eğitim Yetkilisi Kıymet Tarım tarafından da akademik personele 40 saatlik eğitim verildi.
Salihli MYO Müdürü Doç. Dr. İlkay Dilber; bilgisayarlı kalıp programı ile üç farklı bölümün ihtiyaç duyulan eksikliğinin giderilmiş olduğunu, bu bölümlerden mezun olacak öğrencilerin sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi ve donanıma sahip olacağını belirtti.