Üniversitemiz öğrenci toplulukları ve kulüplerinin başkanları ile toplantı yapıldı

Üniversitemiz öğrenci toplulukları ve kulüplerinin, yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık toplantısı düzenlendi.
 8 Ekim 2018 tarihinde Rektörlük Seminer Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Kovancılar, İşletme Fakültesi Dekanı ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sühal Şemşit, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü idarecileri ile topluluk ve kulüp başkanları katıldı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Kovancılar, katılımcılara halen mevcut olan 29 topluluk ve 45 kulübün ortak paydaşlarda birleşerek etkinliklerini gerçekleştirmelerini, bu etkinlikleri amaçları doğrultusunda artırmalarını söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'nin, öğrenci topluluklarına ve kulüplere çok önem verdiğini, üniversite yönetimi olarak topluluk ve kulüplerimizin faaliyetlerini mevzuat ve bütçe olanakları doğrultusunda desteklediklerini belirtti. Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, "Kalite ve Akreditasyon Süreçlerinde Öğrenciler" konulu sunumu gerçekleştirdi. Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sühal Şemşit ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir de birimlerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Toplantı; topluluk ve kulüp başkanlarının taleplerini, görüş ve önerilerini iletmeleri ile sona erdi.