Kırkağaç Meslek Yüksekokulu 5. Kez Türkiye Şampiyonu

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu, Türkiye Üniversitelerarası Lojistik Yarışması'nda bir kez daha Türkiye Şampiyonu olarak muhteşem bir başarıya imza attı.
2010 yılında kurulan Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı, katıldığı 6 yarışmada 5 şampiyonluk, bir de ikincilik elde etmiş oldu.
Büşra Kılıç, Kerem Güleç ve Toygun Teker'den oluşan Lojistik Programı öğrencileri, 15.Türkiye Üniversitelerarası Lojistik Yarışması'nda kazandıkları şampiyonluktan sonra ödüllerini düzenlenen törenle aldılar.
Kırkağaç MYO Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı, "Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Çok büyük bir başarı daha elde ettik. Lojistik Yarışması'nda Türkiye'de bir numara olduğumuzu gösterdik. İnşallah başarılarımız artarak devam edecek" diye konuştu.