Üniversitemizden "Engelsiz Üniversite" Olma Yolunda Önemli Bir Adım Daha

Engelsiz bir üniversite olmak için yoğun çaba sarf edilen Manisa Celal Bayar Üniversitesinde önemli bir çalışma daha gerçekleştirildi.
Üniversitemizin yeni tanıtım filmi; görme engelliler için sesli betimlemeli, işitme engelliler için işaret dilinde ve alt yazılı olarak hazırlandı.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Üniversitemiz marşının işaret diliyle hazırlanmasının ardından, "Engelsiz MCBÜ" konulu bir kısa film hazırlamış ve yayınlanmıştık. Ayrıca, üniversitemizde "İşaret Dili Eğitimi"ni seçmeli ders olarak vermeye başlamıştık. Yeni tanıtım filmimizi de  görme engelliler için sesli betimlemeli, işitme engelliler için işaret dilinde ve alt yazılı olarak hazırlayarak, bu konudaki hassasiyetimizi bir kez daha ortaya koyduk" dedi.

link