"İş Yeri Uygulama Eğitimi 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

İş Yeri Uygulama Eğitimi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi bilgilendirme toplantısı, İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörlüğünde iki oturum halinde gerçekleştirildi.
Koordinatörler ve birimlerden gelen öğrenci işleri yetkilileri; öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve işverenlere uygulanan anket çalışmaları sonucunda 'İş Yeri Uygulama Eğitimi' sisteminde yapılan iyileştirmeler/güncellemeler hakkında bilgilendirildi. İş Yeri Uygulama Eğitimi koordinatörlerine, güz döneminde gerçekleştirilecek firma talepleri ve öğrenci yerleştirmeleriyle ilgili yenilikler anlatıldı. Öğrenci İşleri yetkililerine de sistem içerisinde gerçekleşen değişiklikler hakkında bilgilendirme yapıldı ve 'İş Yeri Uygulama Eğitimi' modülünün kullanımıyla ilgili eğitim verildi.