Üniversitemiz Sosyal Hizmet Bölümüne Uluslararası Ödül

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Hakan Baydur, Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Gülten Uçan Kosova'da düzenlenen "ISS2018- 3rd International Science Symposium-New Horizons in Science" isimli uluslararası kongrede sosyal bilimler alanında "En İyi Bildiri" ödülü kazandılar.
Akademisyenlerimiz, Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Biriminin desteklediği ve Manisa Kent Merkezinde yürütülen araştırmalarının bulgularını paylaştıkları "Recognition Of The Social Work Occupation And Benefiting From Social Services In The Manisa City Center" isimli çalışmaları ile ödüle layık görüldüler.