2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Farabi Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi Farabi Değişim Programına kabul alarak değişim hakkı kazanan öğrenciler için 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 10.00'da Rektörlük Seminer Salonunda oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.
Eğitim Fakültesi Farabi giden öğrencileri için oryantasyon toplantısı Eğitim Fakültesi'nde 3 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 10.30 'da Basri Koçyiğit Kültür Merkezi' nde gerçekleştirilecektir. Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.
Kazanan fakat hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin feragat dilekçelerini 04 Mayıs 2018 Cuma gününe kadar Farabi Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir."

2018-2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Başvuru Listesine ulaşmak için tıklayınız.