Alaşehir Protokolü Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret etti

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Alaşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Birol Şen, Alaşehir Esnaf Sanat Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Kapucu, Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk ve Alaşehir MHP İlçe Başkanı Tahsin Can, 11 Eylül 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'ye nezaket ziyaretinde bulundular.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Manisa ve yöresinde tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunlar ve bu sorunların çözümleri tartışıldı. Alaşehir'e davetleri için heyet üyelerine teşekkür eden Prof. Çelebi; kendilerini üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirerek, en kısa sürede Alaşehir'i ziyaret edeceğini belirtti.