MCBÜ Dil-Mer, Hindistan Tafe Traktör çalışanlarına Türkçe öğretecek

2008 yılında kurulan Hindistan şirketi Tafe Traktör ile Üniversitemiz Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜ-DİLMER) arasında, şirket çalışanlarına Türkçe eğitimi verilmesi konusunda protokol imzalandı.
12 Nisan 2018 tarihinde Rektörlükte gerçekleştirilen protokol imza törenine Tafe Traktör Genel Müdürü Krishnamurthy  Kalaivanan, Üniversitemiz Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜ-DİLMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Bülbül Oğuz, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Serpil Ersöz ve Dr. Öğr. Üyesi Papatya Alkan Genca katıldı.
Protokol, Tafe Genel Müdürü Krishnamurthy  Kalaivanan ve MCBÜ-DİLMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Bülbül Oğuz tarafından imzalandı.