Manisa Teknokent-Sanayi iş birliğinde örnek adım

Sarıgözoğlu Hidrolik Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Sarıgözoğlu ve beraberindeki heyet Manisa Teknokent'i ziyaret etti.
Levent Sarıgözoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaret sırasında Sarıgözoğlu A.Ş. olarak lazer kaynakları ile ilgili Manisa Teknokent ile birlikte çalışmak istediklerini belirtmeleri üzerine Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, konuyla ilgili Manisa Teknokent'ten ilgili firma temsilcileri, Manisa Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bahattin Akgül'ün başkanlığında Sarıgözoğlu Hidrolik Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'yi ziyaret ettiler. Yerinde incelemelerde bulunan heyet, konu üzerinde çalışmalar yapmak için numune parçalar tedarik ederek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi ve proje çalışmalarına başlandı.
Ziyaret sırasında üniversite-sanayi iş birliğinin önemine dikkat çekerek Ford ve Fiat gibi otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarının lazer kaynak teknolojilerini kullanmaya başladığını ve kendilerinin de biran önce bu teknolojiyi kullanmak istediklerini belirten Mustafa Sarıgözoğlu, bu çalışmalarını Manisa Teknokent ile birlikte yürütmek istediklerini ifade etti.
Genel Müdür Prof. Dr. Hüseyin Aktaş ise üniversite-sanayi iş birliğinin artarak devam ettiğini belirterek Teknokent olarak sanayicilerimize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.