Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi Kırgızistan'da Media Manas'ın konuğu oldu

"9. Uluslararası Girişimcilik Kongresi"ne katılmak üzere Kırgızistan'da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Çelebi, Media Manas'ta canlı yayın konuğu oldu.
Prof. Dr. A. Kemal Çelebi Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya ile birlikte katıldığı programda üniversitemizin tanıtımını yaparak; son derece kaliteli bir eğitim verildiğini ve güçlü bir akademik kadroya sahip olduğumuzu dile getirdi. Üniversitemizin öne çıkan en önemli özelliğinin iş yeri uygulama eğitimi olduğunu vurgulayarak, mezunlarımızın bu model sayesinde çok rahatlıkla iş bulma imkânına sahip olduğunu belirtti.
Prof. Çelebi, üniversitemizde sayısı 700'ü bulan ve dünyanın dört bir tarafındaki ülkelerden gelen misafir öğrencilerimizin olduğunu belirterek, bu öğrencilerin bizzat yaptığımız Yabancı Öğrenci Sınavı (YÖS) ile seçildiğini dile getirdi. Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, uluslararası akademik iş birliği anlaşmalarına da çok önem verdiğini söyleyerek, imzalanan anlaşmalardan ve bu anlaşmaların üniversitemize kattığı üstünlüklerden bahsetti.

link