Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi "Manisa'ya Akademik Bakış" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdi

Üniversitemiz Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından; Dünya'yı, Türkiye'yi ve Manisa'yı daha yaşanabilir kılmak amacıyla sorumluluk almak isteyen, çevre bilincine ve duyarlılığına sahip, sanat ve çevre değerlerini kullanarak fikirler üreten öğrencileri bir araya getirmek ve çevre konularında farkındalık yaratmak amacıyla "Manisa'ya Akademik Bakış" konulu, çevre temalı fotoğraf yarışması düzenlendi.
Üniversitemizde okuyan tüm öğrencileri kapsayan yarışmada birinciliği "Niobe Ağlayan Kaya" adlı fotoğrafıyla Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencisi Eylül Özden, ikinciliği "Manisa Cumhuriyet Meydanı" adlı fotoğrafıyla Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğrencisi Pınar Okur, üçüncülüğü de "Manisa Lalesi" adlı fotoğrafıyla Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencisi Çisil Çamlı aldı.
Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi dereceye giren öğrencilerimizi, Üniversitemiz Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şükran Yıldız ile birlikte, 6 Haziran 2018 tarihinde makamında kabul etti. Prof. Çelebi öğrencilerimizi tebrik ederek, kendilerine teşekkür belgeleri ile hediyelerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi.