MCBÜSEM- EBRD İş Birliği Kapsamında İngilizce Eğitimleri Başladı

İlan Tarihi:29.02.2024 12:43:00
Güncelleme Tarihi:29.02.2024 12:44:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında imzalanan proje sözleşmesi kapsamında Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik İngilizce eğitimleri başladı.

İş birliği kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda, Sürekli Eğitim Merkezi ve EnerjiSA Üretim iş birliği ile eğitim ve kapasite geliştirme alanında çalışmalar yürütülmesi hedefleniyor.

Akademik personel ve öğrencilerin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla yenilenebilir enerji teknolojileri, İngilizce dil becerileri ve sosyal beceri eğitimi gibi konuları kapsayan çeşitli eğitim programları ve çalıştaylar düzenlenmesi planlanırken kapsam dahilinde ayrıca ödüllendirme programı ile başarıların teşvik edilmesi ön görülüyor.

Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek olan dersler kapsamında öğrenciler, Genel İngilizce, Konuşma Odaklı İngilizce ve Teknik İngilizce konularında toplamda 120 saatlik eğitim alacaklar. İlk dersleri gerçekleştirilen eğitimlerde 60 öğrenci yer alıyor.

MCBÜSEM ve EBRD iş birliği kapsamında başlatılan İngilizce dersleri ile öğrencilere uluslararası düzeyde rekabet edebilme yetkinliğinin kazandırılması da hedefler arasında yer alıyor.


101 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_ebrd_kurs _5_ mcbü_ebrd_kurs _3_ mcbü_ebrd_kurs _4_ mcbü_ebrd_kurs _2_ mcbü_ebrd_kurs _1_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
101
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası