Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla tatil öncesi bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bayramlaşma Töreni, ilk olarak Şehzadeler Yerleşkesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi fuaye alanında başladı ve ardından Uncubozköy Sağlık Yerleşkesi, Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimlik katında devam etti.
Bayramlaşma merasimlerine Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay, ve Genel Sekreter Erhan Doğan ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, tüm personele programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bayramların özellikle bizim milletimizde birlik ve beraberliğin, bir araya gelmenin en güzel fırsatlarından biri olduğunu vurguladı.
Gönüllerimizde huzura vesile olan bayramların her zaman milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşanmasına vesile olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, "Bayramlar, kalplerimizde sevgiye, hoşgörüye, tüm güzelliklere ve bunların yanı sıra insanların arasında yardımlaşmayı en üst seviyeye çıkaran ve birleştirici gücü olan kıymetli zaman dilimleridir.
Birkaç gün sonra yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın milletimiz, ülkemiz, tüm İslam Âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, sevdiklerimizle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum. Sizlerin, ailelerinizin bayramı mübarek olsun. Nice bayramlara hep birlikte ulaşmak dileği ile” diye konuştu.
Bayramlaşma Töreni, Rektör Prof. Dr. Rana Kibar ve Üniversitemiz yönetim kadrosunun üniversite çalışanlarıyla tek tek bayramlaşmasının ardından, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.