MCBÜ İletişim Fakültesi İlk Mezunlarını Uğurladı

İlan Tarihi:12.06.2024 08:33:00
Güncelleme Tarihi:12.06.2024 08:41:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Döneminde ilk mezunlarını Sağlık Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen Mezuniyet Töreni ile uğurladı.

Törene Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Rektör Yardımcısı Ahmet Çetin, Genel Sekreter Erhan Doğan, akademik ve idari personel, aileler ve öğrenciler katıldı.

Fakülte birincisi Gözde Kaya mezunlar adına bir konuşma yaptı.

İletişim Fakültesi Dekanı Meral Özçınar yaptığı konuşmada fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden ilk mezunlarını verdiklerini ifade ederek, “Genel olarak İletişim Fakülteleri iletişim profesyonelleri yetiştiriyor. Son yıllarda medyanın çok önemli bir iletişim aracı olduğu ortada. Hatta yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü bir güç olarak kabul ediliyor. Biz bunun farkındayız ve öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştirdik. Bugünden sonra medya camiası için çok daha umutluyuz çünkü bizim mezunlarımız medya camiasının içine giriyor.

Değerli öğrenciler biz tüm hocalarınız olarak sizlere güveniyoruz. Bugün buradan gidişiniz bizler için çok anlamlı, yolunuz açık olsun” dedi.

Her Mezuniyet Töreninde olduğu gibi konuşmasına Filistin meselesine değinerek başlayan Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, bu süreçte vefat edenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak İletişim Fakültesinin ilk mezunlarını vermesinin ayrı bir mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Kibar, “Değerli mezunlarımız bugün sizin gününüz. MCBÜ İletişim Fakültesi olarak artık sektörde sizlerde varsınız. Bizler sizlerin iletişim sektörüne katılmanız ile bir şeylerin güzel yönde değişeceğine gönülden inanıyoruz.

Değerli aileler, bizlere dört yıl önce verdiğiniz çocuklarınızı en üst düzeyde yetiştirmeye gayret ettik. Çocuklarınızın bu mezuniyetinden dolayı öncelikle sizleri kutluyorum.

Değerli mezunlarımız, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak sizlere çok güveniyoruz ve daima arkanızdayız. Biz inanıyoruz ki Türkiye yüzyılına yakışacak şekilde bizim bayrağımız daha yükseklerde dalgalanacaksa biz millet olarak daha gururlu günler yaşayacaksak daha güçlü bir devlet olacaksak bunlar sizin sayenizde olacak. Mezuniyetinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki yaşamınızın sağlık, mutluluk ve başarı dolu geçsin. Yolunuz ve bahtınız açık Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

Tören, dereceye girenlere başarı belgelerinin verilmesinin ardından tüm mezunların mezuniyet belgelerini alması, meslek andının okunması ve kep atma töreni ile sona erdi.


470 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC6979 _DSC6772 _DSC6773 _DSC6775 _DSC6793 _DSC6788 _DSC6827 _DSC6784 _DSC6910 _DSC6917 _DSC6922 _DSC6932 _DSC6941 _DSC6988
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
470
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası