COP 31 AKREDİTASYON HASTANE TTO TEKNOKENT MCBÜ KAMPÜS English

Rektör Kibar TÜBİTAK 2209 A/B Proje Yazma Atölyesinde Öğrencilerle Buluştu

02 Kasım 2026 11:43

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ay ile birlikte, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen TÜBİTAK 2209 A/B Proje Yazma Atölyesi'ni ziyaret etti.

Atölye kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, öğrencilerin proje fikirlerini dinleyerek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerin bilimsel araştırmalara yönelmesinin ve proje geliştirme süreçlerinde aktif rol almalarının önemine dikkat çeken Rektör Kibar, öğrencilere başvuru sürecinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, öğrencilerin araştırma ve proje geliştirme becerilerinin desteklenmesi, bilimsel üretkenliğin teşvik edilmesi ve üniversitede araştırma kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların önemi ele alındı.

Bilimsel araştırmalara ilgi duyan ve proje üretme konusunda çaba gösteren öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak genç araştırmacıları ve bilimsel proje çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Fotoğraf Galerisi