Bosch Kariyer Zirvesi

İlan Tarihi:20.11.2023 08:40:00
Güncelleme Tarihi:20.11.2023 08:41:00

IEEE Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Kolu aracılığıyla düzenlenen Bosch Kariyer Zirvesi etkinliğinde dünya'nın en büyük kombi üretim fabrikaları arasında yer alan Bosch Home Comfort Group Manisa ile tanışmaya hazır mısın? • İnsan kaynakları uzmanlarından sunumlar, direktörlerden kariyer tavsiyeleri ve deneyimli mühendislerden eğitimlerle dolu etkinliğimiz 22 Kasım Çarşamba günü Saat: 14.00'da Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.• Kontenjan sınırlıdır, katılımcılara katılım belgesi verilecektir.• Turgutlu Teknoloji Fakültesi'nden 23 kişilik servis kaldırılacaktır.Eğer siz de Bosch Home Comfort Group Manisa kültürünü tanımak, kariyer fırsatlarından haberdar olmak ve kendinizi geliştirmek istiyorsanız https://taplink.cc/ieeemcbusb üzerinden etkinlik katılım formumuzu doldurabilirsiniz.