Azerbaycan Gence Devlet Üniversitesinden Rektörümüze İşbirliği Ziyareti

İlan Tarihi:21.02.2019 16:02:00

Azerbaycan Gence Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Pervin Kerimzade, İnovasyonlar Departmanı Başkanı Vasif Hasanov ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Elturan Yusifov, Üniversitemiz İşletme Bölümünde Doktora eğitimi alan Azerbaycanlı öğrencimiz Reşad İsgenderov ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

20 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette, iki üniversite arasında çift diploma programının gerçekleştirilmesi, öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapılması, özellikle ortak AR-GE ve inovasyon projelerinin hayata geçirilmesi konularına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Prof. Çelebi, Azerbaycan Gence Devlet Üniversitesi heyetini Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, iki üniversitenin akademik işbirliği yapmasından memnuniyet duyacağını belirtti.

Azerbaycan heyeti daha sonra, Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş ile bir araya geldi. Ziyarette, Teknokentte gerçekleştirilen projeler konusunda bilgi alan heyet, son olarak da Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Rıza Gökbunar’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

_DSC3310 _DSC3316 _DSC3304 _DSC3313