Geometrik Düşünme Alışkanlıklarının Gücü: Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Çevrimiçi Uygulamalar Projesi TÜBİTAK 2237-A Kapsamında Destekleniyor

İlan Tarihi:16.06.2023 11:32:00
Güncelleme Tarihi:16.06.2023 11:47:00

MCBÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Buket Özüm Bülbül yürütücülüğünde hazırlanan “Geometrik Düşünme Alışkanlıklarının Gücü: Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Çevrimiçi Uygulamalar” başlıklı proje, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde çevrimiçi öğrenme ortamı aracılığıyla gerçekleştirilecek olan bu projenin paydaş kurumları arasında Trabzon Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi yer alıyor.

Desteklenen bu projede, matematik eğitimi alanında yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilerini problem çözme, geometrik düşünme ve geometrik düşünme alışkanlıkları hakkında bilgilendirmek, geometrik düşünme alışkanlıklarının sınıf içi uygulamalarına örnek oluşturabilecek etkinliklere yer vererek bu alandaki farkındalığı artırmak amaçlanmakta.

Ayrıntılı bilgi için: https://gda.mcbu.edu.tr/

GDA Afiş - Post GDA Afiş - Posts