Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf lisans öğrencilerimiz Emine Yayla, Deniz Akgül ve Damla İşseven, Araştırma Projesi dersi kapsamında hazırladıkları proje ile “Tübitak 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı”ndan destek almaya hak kazandılar.
Öğrencilerimiz; Prof. Dr. Semra Kayaardı ve Dr. Müge Uyarcan danışmanlığında hazırladıkları, sanayi kuruluşu ile sanayi danışmanlığı kapsamında işbirliği yapılan “Glutensiz Et Ürünü Üretimi” isimli projeleri ile TÜBİTAK'tan 5.000 TL destek alacaklar.
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Bağdatlıoğlu, “Öğrencilerimizin hazırladıkları araştırma projesi ile Tübitak’tan destek almaya hak kazanmaları bizi çok mutlu etti. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.