Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerine Madrid’teki Uluslararası Konferansta “En İyi Çalışma Ödülü” Verildi

İlan Tarihi:11.04.2019 10:41:00
 

Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile yüksek lisans öğrencileri tarafından hazırlanan “Calcium tablet production from bream fish bone powder” konulu sunum, “ICIFE 2019: International Conference on Ingredients and Food Engineering”te “En İyi Çalışma Ödülü”nü kazandı.

Proje ekibinde yer alan Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Çağındı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Savlak’ın proje yürütücülüğünü yaptığı; Prof. Dr. Ergun Köse ve benim, yüksek lisans öğrencilerimiz Birsen Öktem ve Gizem Erk ile birlikte ‘TÜBİTAK 1005–Ulusal Yeni· Fi·ki·rler ve U¨ru¨nler Aras¸tırma Destek Programı’ kapsamında devam eden çalışmamızdan hazırladığımız ‘Calcium tablet production from bream fish bone powder’ konulu sunum, 26-27 Mart 2019 tarihlerinde Madrid’te gerçekleşen “ICIFE 2019: International Conference on Ingredients and Food Engineering”te ‘En İyi Çalışma Ödülü’ne layık görüldü. Son derece mutlu ve gururluyuz. Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri olarak yaptığımız bu çalışmalara, bundan sonra da aynı hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

 


1415 görüldü.    0 Paylaşıldı
fgtg-min sssd-min xx-min
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1415
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası