Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinde “Proje Yönetimi Eğitimi” Verildi

Üniversitemiz Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinde, 2–4 Ocak 2019 tarihleri arasında, Zafer Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında alınan teknik destekle “Proje Yönetimi Eğitimi” gerçekleştirildi.

Öğretim üyelerimizin katıldığı 3 günlük eğitim süresince; Avrupa Birliği projelerinin nasıl yazılacağı, AB projelerinin kapsamı (proje süresi, Ulusal Ajans, öncelikler), AB projelerinde GANTT şemasının oluşturulması ve AB projelerinde proje bütçesinin oluşturulması başlıklarını içeren bir program uygulandı.

Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 10 71 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr

Resim Galerisi
Proje Yönetimi Eğitimi 2 Proje Yönetimi Eğitimi_KAPAK Proje Yönetimi Eğitimi 5 Proje Yönetimi Eğitimi 6 Proje Yönetimi Eğitimi 4 Proje Yönetimi Eğitimi 3