Kırkağaç Meslek Yüksekokulundan Haberler

İlan Tarihi:14.03.2019 14:48:00
 

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Manisa SGK İl Müdürlüğünü Gezdi

Manisa SGK İl Müdürlüğü ve Kırkağaç Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle, Sosyal Güvenlik Programı 2. sınıf öğrencileri için, 13 Mart 2019 tarihinde Manisa SGK İl Müdürlüğü gezisi düzenlendi. 

Manisa SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ve Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı tarafından, İl Müdürlüğü konferans salonunda Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerine hitaben gerçekleştirilen sunumda; Sosyal Güvenlik Kurumunun hizmetleri, teşkilat yapısı ve kariyer olanakları ile Kırkağaç Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilerin dört yıllık lisans programlarına geçişi ve iş yeri eğitim modeli çalışmaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerinin Sosyal Güvenlik Kurumu için çok önemli olduğunu belirten Kurt, Manisa SGK İl Müdürlüğü olarak bölüm öğrencilerinin başta staj olmak üzere, ihtiyaçlarının temini ve kurumda istihdam edilmeleri konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Sordukları sorularla seminere aktif olarak katılan öğrenciler, Sosyal Güvenlik Kurumu hakkında akıllarına takılan tüm sorulara cevap buldular.

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Seminer Verdi

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ergün Metin, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğr. Gör. Uğur Bilgen, Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine bölümlerini tanıttılar.

Öğr. Gör. Ergün Metin ve Öğr. Gör. Uğur Bilgen; öğrencilerin meslek tercihinde kendi yeterliliklerini iyi tanımalarını ve seçtikleri alanların piyasada karşılığının araştırılması gerektiğini vurguladılar. Muhasebe ile Lojistik ve Sosyal Güvenlik Bölümünün, özel sektör ve kamu sektörü için birçok istihdam alanı oluşturduğunu ifade ettiler.

 

 

 


952 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 3 2 5 17163306_IMG_3441 17163304_IMG_3440 17163303_IMG_3438
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
952
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası