Soma MYO Öğrencilerinden “Erişiyorsam Varım” Sosyal Sorumluluk Projesi

İlan Tarihi:22.04.2019 09:59:00
 

Soma Meslek Yüksekokulu öğrencileri engelli bireyleri çevreyle ve toplumla bütünleştirmek, sosyal ortamlarda iletişim kurmaları konusunda cesaretlendirmek, toplumumuzun ilgisini çekerek engelli insanlarımızın sorunlarına duyarlı olmaya ve onlara destek olmaya davet etmek ve engelleri birlikte aşabilmek amacıyla "Erişiyorsam Varım" isimli sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdiler.

 

Proje kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Akhisarspor yönetiminden gerekli izinler alındı. Özel öğrencilerimiz için projeye özel  “Biz Geldik” Akhisarspor atkıları yapıldı.  Soma Belediye Başkanlığından araç destekleri alındı ve Soma Meslek Yüksekokulu öğrencileri; Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Mevlana Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu ve Soma Özel Eğitim Uygulama Merkezi özel öğrencileri ile birlikte Akhisarspor-Antalyaspor maçına giderek  “Biz Geldik” Akhisarspor atkıları ile 90 dakika boyunca heyecanla maç izlediler. Soma Belediye Başkanı Ali Tulup da projeye desteği ve özellikle maça gelerek projeye katılımı ile özel öğrencilerimizi mutlu etti.

Soma Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayla Tekin, “En büyük sorumluluğumuz, sorumluluğunun farkında bireyler yetiştirmektir. Hazırlamış oldukları projeler ile öğrencilerimizin sorumlu bireyler olduklarını görmek bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Bu proje ile özel insanlarımızı sosyal hayatın içine sokarak toplum ve hayat ile bütünleşmelerini sağlayan öğrencilerimiz, engelsiz yaşam için el ele vererek engelleri kaldırmaya çalıştılar. Bu proje içerisindeki özel öğrencilerimizin projeyi gerçekleştirmelerinde destek olan ve katılım sağlayan Soma Belediye Başkanı Sayın Ali Tulup’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Sayın Yunus Öztürk’e, Akhisarspor yöneticilerine, öğrencilerinin katılımını sağlayan Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Mustafa Öztürk’e, Mevlana Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Sayın Gökhan Yağcı’ya, Soma Özel Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Erdem Çetincan’a ve projeyi hazırlayan öğrencilerim ile danışmanları Öğr. Gör. Fırat Tekin ve Öğr. Gör. Fatih Suvaydan’a teşekkür ederim. İnşallah seneye de 3. ligde Somaspor’umuzun maçlarına hep beraber gideceğiz” dedi.

 

 

 


950 görüldü.    0 Paylaşıldı
2 3 6 8 11
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
950
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası