Turgutlu MYO’dan Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Teknik Gezileri

İlan Tarihi:17.01.2019 13:57:00
 

“İş Yeri Uygulama Eğitimi” kapsamında, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencileri ile bölgemiz makine imalat sanayinde faaliyet gösteren firmaların tanışmalarını sağlamak ve işbirliğini geliştirmek üzere Aralık ayı içerisinde teknik ziyaretler düzenlendi. 

Bu kapsamda savunma sanayi araçlarının üretimi, zırhlı araçların üretimi ve zırhlı çeliklerin işlenmesi konularında faaliyet gösteren Yol-Bak/Bağyurdu, redüktör üretimi yapan Ege Redüktör/Turgutlu, kalıpçılık sektöründe faaliyet gösteren Özgür Kalıp/Turgutlu ve bağlantı elemanları üreten Güven Vida/Turgutlu firmalarına ziyaretler yapıldı.

“İş Yeri Uygulama Eğitimi” ile öğrencilerin sektörün ihtiyaçlarına göre yetişmesine katkı sağladıklarını belirten Turgutlu Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysel Yazıcı, firmalara Üniversitemize ve İş Yeri Uygulama Eğitimine vermiş oldukları destekler için teşekkür etti.


695 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 2 3
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
695
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası