Türkiye Üniversiteler Tenis Bölgesel Ligi’nde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şampiyonluğa İmza Attı

İlan Tarihi:8.06.2023 13:27:00
Güncelleme Tarihi:8.06.2023 13:59:00

1-4 Haziran 2023 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Üniversiteler Tenis Bölgesel Ligi’ne farklı illerden kadın ve erkek kategorilerinde toplamda 12 üniversite katılım gösterdi.

Turnuvaya Manisa Celal Bayar Üniversitesini temsilen erkeklerde altı, kadınlarda ise üç sporcu katılım gösterdi. Müsabakaların sonunda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tenis Takımı kadınlarda maçları namağlup kazanıp şampiyon olarak Süper Lige yükselme başarısı gösterdi. Erkek tenis takımı ise kendi gruplarında 3. olarak turnuvayı başarıyla tamamladı ve 1. ligdeki yerlerini korudu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tenis Takımı Antrenörleri Doç. Dr. Suat Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Tolga Beşikçi ve Arş. Gör. İlker Balıkçı, turnuva sonunda yaptıkları değerlendirmede sporcularımızın başarılı oyunları sonucunda elde edilen derecelerin devamlı olacağını ve bir sonraki turnuvada takım olarak yeni başarılara imza atacaklarını bildirdi.

mcbü tenis _3_ mcbü tenis _2_ mcbü tenis _1_