Üniversitemiz Tıp Fakültesinde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Anlatıldı

İlan Tarihi:5.02.2019 09:59:00
 

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Manisa Şubesi desteği ile Tıp Fakültesi Eğitim Kulübü tarafından, Dönem 1-2 öğrencilerine yönelik eğitim toplantısı düzenlendi.

Kulüp Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Süheyla Rahman, "İlk kulüp faaliyetimizde UMKE gönüllülerini fakültemizde görmekten mutluluk duyuyoruz. UMKE öğrenci topluluğunu Uncubozköy Sağlık Yerleşkesinde oluşturmayı ve aktif olarak çalışmayı hedeflemekteyiz. Bu eğitimleri kampüsümüzün tamamına yaymayı planlıyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Stj. Dr. Fatih Yasin Yeşil, "Faaliyetlerimize bu eğitimle başlamaktan ve katılım sayısının yüksek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduk. Faaliyetlerimize daha da zenginleştirerek devam edeceğiz" dedi.

UMKE Manisa Gönüllüleri sorumlusu Dr. Seval Koldaş ve UMKE Manisa Gönüllüsü Asiye Metecan yaklaşık 200 öğrenciye verdikleri eğitimde; UMKE'ye neden ihtiyaç duyulduğu, hangi görevlerde bulundukları, nasıl bir eğitimden geçtikleri ve başvuru şartlarının neler olduğu hakkında bilgi verdiler.


810 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
810
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası