02.02.2022 Tarihinde İdari Personelimize ve Bartın Üniversitesi İdari Personeline Yönelik Yapılacak Olan Unvan Değişikliği Sınavına İlişkin Duyuru

İlan Tarihi:26.01.2022 16:03:00
Güncelleme Tarihi:26.01.2022 16:08:00

*Üniversitemizce Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca idari personelimize ve Bartın Üniversitesi idari personeline yönelik 02.02.2022 tarihinde saat:10.00 da Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde yapılacak olan unvan değişikliği yazılı sınavı için Adaylara İlişkin Oturma Planı Ekte yer almaktadır.

*Adayların sınava gelirken; kurum kimlik kartı, özel kimlik belgelerinin herhangi birini (T.C. kimlik no yazılı güncel fotoğraflı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (Yeni Kimlik), süresi geçerli pasaport, Mavi Kart/ Pembe Kart veya Geçici Kimlik Belgesi (Yeni Kimlik Kartı çıkarmak için) yanlarında bulunmaları gerektirmektedir.

*Adayların Sınav saatinde Fen Edebiyat Fakültesi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

UYARI: COVİD hastalığı bulunan veya temaslı olduğu tespit edilen adayların Personel Daire Başkanlığı ile 01.02.2022 tarihine kadar iletişime geçmeleri gerekmektedir.

*Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2046 görüldü.    0 Paylaşıldı