07.09.2023 Tari̇hi̇nde İdari̇ Personeli̇mi̇ze Yöneli̇k Yapılacak Olan Görevde Yükselme Sınavına İli̇şki̇n

İlan Tarihi:5.09.2023 10:08:00
Güncelleme Tarihi:5.09.2023 10:12:00

*Üniversitemizce Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca idari personelimize yönelik 07.09.2023 tarihinde saat:10.00 da Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde yapılacak olan Görevde Yükselme yazılı sınavı için Adaylara İlişkin Oturma Planı Ekte yer almaktadır.

*Adayların sınava gelirken; kurum kimlik kartı, özel kimlik belgelerinin herhangi birini (T.C. kimlik no yazılı güncel fotoğraflı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (Yeni Kimlik), süresi geçerli pasaport, Geçici Kimlik Belgesi (Yeni Kimlik Kartı çıkarmak için) yanlarında bulunmaları gerektirmektedir.

*Adayların Sınav saatinde Fen Edebiyat Fakültesi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

*Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.