10.05.2023 tarihli Sözleşmeli Eczacı mülakat sonucu

İlan Tarihi:11.05.2023 16:20:00
Güncelleme Tarihi:11.05.2023 16:20:00

Asil Aday İçin Başvuru Şekli /Yeri/ Süresi:

Üniversitemizin 15.03.2023 tarihli 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alım ilanına “Sözleşmeli Eczacı” pozisyonu için müracaatta bulunup, 10.05.2023 tarihinde yapılan sözlü mülakat sonucuna göre, aşağıda yerleşmeye hak kazanan “Asil” aday olarak ismi açıklanan adayın aşağıdaki istenen belgelerle birlikte, 15.05.2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde müracaatta bulunmayan aday, hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

İstenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim eden adaya, 17.04.2021 tarihli ve 31457 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun 3/(1) “Arşiv araştırması, statüsü ve çalıştırma şekline bağlı olmaksızın ilk defa veya yeniden memuriyete yahut kamu görevine atanacaklar hakkında yapılır.” hükmü uyarınca Arşiv Araştırması yaptırtılacaktır. Arşiv Araştırmasının olumlu sonuçlanmasına müteakip adaya, hizmet sözleşmesini imzalamak ve göreve başlamak üzere bildirim yapılarak belirlenecek takvim içerisinde göreve başlatılacaktır.

Açıklanan asil adayın başvuru süresi bitimine kadar; başvurmaması, başvuruda bulunup sonradan hakkından feragat etmesi veya arşiv araştırmasının olumsuz sonuçlanması durumunda yerine, ilan edilen sonuçlara göre sıradaki yedek adaya bildirim yapılarak yerleştirme yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yerleşmeye Hak Kazanan Adaydan İstenilen Belgeler:
1-) Başvuru Dilekçesi  (Ekte yer alan dilekçe doldurulacak)

2-) Mezuniyet belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu mezuniyet belgesi ya da diploma fotokopisi)

3-) Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu alınacaktır. Örn; “Eczacı olarak görev yapabilir” vb. şeklinde) (NOT: Adaylar başvuru aşamasında istenen heyet raporunu hizmet sözleşmesi imzalayıp göreve başlamadan teslim etmek üzere, ekte yer alan Sağlık Durumu Beyan Formunu doldurarak müracaatta bulunabilir.)

4-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

5-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Askerliğini yapanlar, hangi tarihler arasında ve hangi statüde yaptığını gösterir terhis belgesi teslim edecektir. Askerliği Tecilli/Muaf olanlar e-devlet üzerinden alınan askerlik durum belgesi teslim edebilir)

6-) Mal Bildirim Beyan Formu  (Ekte yer alan formun iki sayfası da, aday tarafından elle doldurulup imzalanacaktır)

7-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

8-) Nüfus Cüzdanı ya da Kimlik Kartı Fotokopisi

9-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

Not:  Bilindiği gibi;  657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

Asil Aday için Başvuru Bitiş Tarihi: 18.05.2023 (mesai bitimine kadar)

Adres:  Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/Manisa

Tel: 0(236) 201 10 00  Web: www.mcbu.edu.tr