4/B Sözleşmeli Personel Yedek Aday Listesi (15.03.2023 tarihli ilan)

İlan Tarihi:3.05.2023 14:27:00
Güncelleme Tarihi:3.05.2023 14:28:00

Önemli Not: Üniversitemizin 15.03.2023 tarihli 4/B Sözleşmeli Personel alımına başvurarak ilan edilen sonuçlara göre Asil ya da Üniversitemiz web sayfasında duyurulan yerleşmeye hak kazanan Yedek Aday olarak istihdam edilmeye hak kazanan adaylar arasında olup, göreve başlamak için gerekli evrakları teslim eden adaylardan, başka bir kuruma yerleşmesi vb. nedenlerle yerleşme hakkından feragat etmek isteyen ve Üniversitemize feragat hakkında bilgi vermeyen adayların ekte yer alan FERAGAT DİLEKÇESİ ni doldurup imzalayarak, imzalı suretini jpeg ya da pdf formatında personel@cbu.edu.tr e-posta adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Yedek Adaylar İçin Başvuru Şekli /Yeri/ Süresi:

Aşağıda yer alan listede “Yedek” aday olarak isimleri açıklanan adayların aşağıdaki istenen belgelerle birlikte, 05.05.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen (ya da noter vekaleti verilmiş vekili tarafından) müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde müracaatta bulunmayan adaylar haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

İstenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim eden adaylara, 17.04.2021 tarihli ve 31457 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu’nun 3/(1) “Arşiv araştırması, statüsü ve çalıştırma şekline bağlı olmaksızın ilk defa veya yeniden memuriyete yahut kamu görevine atanacaklar hakkında yapılır.” hükmü uyarınca Arşiv Araştırması yaptırtılacaktır. Arşiv Araştırmasının olumlu sonuçlanmasına müteakip adaylara, hizmet sözleşmelerini imzalamak ve göreve başlamak üzere duyuru yapılarak belirlenecek takvim içerisinde göreve başlatılacaktır.

Açıklanan yedek adaylardan başvuru süresi bitimine kadar; başvurmayan, başvuruda bulunup sonradan hakkından feragat eden, ilan şartlarını taşımadıkları sonradan tespit edilen ve arşiv araştırması olumsuz sonuçlanan adayların yerine, ilan edilen sonuçlara göre sıradaki yedek adaya duyuru yapılarak yerleştirme yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yerleşmeye Hak Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-) Başvuru Dilekçesi  (Ekte yer alan dilekçe doldurulacak)

2-) Mezuniyet belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu mezuniyet belgesi ya da diploma fotokopisi)

3-) Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu alınacaktır. Örn; “Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak görev yapabilir”, “Destek Personeli (Temizlik) olarak görev yapabilir” vb. şeklinde) (NOT: Adaylar başvuru aşamasında istenen heyet raporunu hizmet sözleşmesi imzalayıp göreve başlamadan teslim etmek üzere, ekte yer alan Sağlık Durumu Beyan Formunu doldurarak müracaatta bulunabilir.)

4-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

5-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Askerliğini yapanlar, hangi tarihler arasında ve hangi statüde yaptığını gösterir terhis belgesi teslim edecektir. Askerliği Tecilli/Muaf olanlar e-devlet üzerinden alınan askerlik durum belgesi teslim edebilir)

6-) Mal Bildirim Beyan Formu  (Ekte yer alan formun iki sayfası da, aday tarafından elle doldurulup imzalanacaktır)

7-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

8-) Nüfus Cüzdanı ya da Kimlik Kartı Fotokopisi (Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna yerleşenler ilaveten Özel Güvenlik Kimlik Kartı fotokopisi ekleyecektir.)

9-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

Not: Bilindiği gibi;  657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

Yedek Adaylar için Başvuru Bitiş Tarihi: 05.05.2023 (mesai bitimine kadar)

Adres:   Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/Manisa