AKBANK Kazanımlarına İlişkin

İlan Tarihi:11.08.2021 10:11:00
Güncelleme Tarihi:11.08.2021 10:14:00

Bilindiği üzere maaş promosyon anlaşması Akbank T.A.Ş ile yapılmış olup bazı önemli kazanımlar hakkında bilgi verilmesine ihtiyaç duyulmuştur;

1- Sözleşme gereği kişi başı 6.340,00TL 16.08.2021 tarihinde maaş hesaplarına yatırılacaktır.

2- Banka; maaş ödemesi yapılacak her bir personele birer ATM kartı ve personelin isteğine ve Banka tahsis değerlendirmesine bağlı olarak Axess kredi kartı ve ek kart tahsis edilecek olup Kurum personeli söz konusu kartlar ile Bankanın tüm ATM’lerinden faydalandıracaktır. Ayrıca Banka, şube ve ATM sinin bulunmadığı illerdeki çalışanlar için ortak ATM kullanımını ücretsiz sunacaktır.

3- Banka; anlaşma süresince, ATM, Axess ek kart ve kredi kartlarının verilmesi, yenilenmesi, değiştirilmesi, iptal edilmesi veya kullanılmasından dolayı Üniversite personelinden herhangi bir ücret talebinde bulunmayacaktır.

4- Banka; Kurum personelinden, Axess yıllık kart ücreti talep etmeyecektir. Ayrıca yine kurum personelinin maaş hesabından internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya ATM aracılığıyla gerçekleştireceği havale ve saat 17:15 e kadar yapılacak EFT işlemlerinden ücret almayacaktır. Yine kurum personelinin maaş hesabına tanımlayacağı otomatik ödeme talimatı, işlemleri nedeniyle herhangi bir ücret talebinde bulunmayacaktır. Üniversitenin ve Personelin bankadaki vadeli, vadesiz, ek hesap, döviz hesabı, yatırım hesabı, fon hesabı vs tüm hesaplarından aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, adı altında herhangi bir ücret talebinde bulunmayacaktır.

5- Banka, ATM’den çekilebilecek günlük nakit çekme limitini en az 3.000  (Üçbintürklirası) olarak tespit edecektir. Günlük para çekme limitini günün ihtiyaçları doğrultusunda gözden geçirilerek her yıl mutabık kalınması halinde yeniden belirleyebilecektir.

6- Banka, personele vereceği maaş kartları ile personelin Bankadaki tüm işlemlerini öncelikli müşteri olarak yapmasını tanımlamak zorundadır. Ayrıca Kurum Personeli ile doğrudan ilgilenmekle görevli yetkili bir personel görevlendirilecektir.