Cevdet İnci Eğitim Vakfı Ara Dönem Burs Başvuruları

İlan Tarihi:22.01.2019 09:40:00

Cevdet İnci Eğitim Vakfı (www.incivakfi.org) kamu yararına bir vakıf olup 34 yıldır başta İzmir ve Ege Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’de “eğitim ekosistemini geliştirmeye” yönelik çalışmalar yürütmektedir.

Aşağıdaki kriterlere uygun, belirtilen bölüm öğrencileri arasından seçilecek öğrencilere burs imkanı tanınacaktır.

• Kimya / Makine / Bilgisayar / Mekatronik / Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinde okuyan,
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan,
  • Herhangi bir nedenle olumsuz sabıka kaydı bulunmayan,
  • Eğitim-öğrenimi sırasında disiplin cezası almayan,
  • TC Anayasası değerlerine bağlı olan,
  • Yıkıcı ve bölücü nitelikteki faaliyetlere katılmayan,
  • Her sınıfta tüm derslerden başarılı olan ve başarı ortalaması olarak; yüz (100) üzerinden değerlendirme yapılması durumunda (75)’den, dört (4.0) üzerinden değerlendirme yapılması durumunda üçten (3.0) aşağı olmayan,
  • Başka bir kurumdan (KYK Bursu dahil) burs almayan,

Burslara başvurmak isteyen öğrencilerin ekteki formları el yazısıyla –okunaklı- doldurup; istenen ek belgelerle birlikte fotoğraflı bir biçimde taratarak info@incivakfi.org e-posta adresine en geç 24 Ocak 2019 mesai saati bitimine kadar  göndermeleri gerekmektedir.

Değerlendirme sonucu burs hakkı kazananlar Ocak ayının son haftasında belirlenecektir. Burslar karşılıksız ve aylık olup her eğitim öğretim döneminde ekim-haziran arasında yatırılmaktadır.

* “Vicdani Yükümlülük Belgesi” ‘nin doldurulması isteğe bağlı olup, diğer formların (Bursiyer Bilgi Formu, taahhütname) doldurulması zorunludur. Burs formuna eklenmesi istenen evrakları eksik olduğu tespit edilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

** Burs almaya hak kazana  öğrencilerin burslarının devamlılığı için 15.06.2019 tarihine kadar en az 10 günlük bir sosyal sorumluluk projesinde görev almış olmaları ve bunu belgelemeleri beklenmektedir.