KPSS 2022/2 Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler

İlan Tarihi:4.01.2023 14:03:00
Güncelleme Tarihi:4.01.2023 14:04:00

KPSS-2022/2 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

KPSS-2022/2 Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize atanmak için başvuracak adayların 20.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen aşağıda istenilen belgelerle birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Kpss 2022/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-) Başvuru Dilekçesi

2-) Diploma ya da geçici mezuniyet belgesi. (aslı görülmek üzere fotokopisi ya da e-devlet üzerinden alınan barkotlu öğrenim belgesi) 3-) KPSS 2022/2 yerleştirme sonucunun internet çıktısı

4-) Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu) veya (Sağlık Kurulu Raporu alamayan adaylar ilgili raporu daha sonra teslim etmek üzere beyan formu doldurabilir.)

5-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

6-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (terhis belgesi ya da tecilli/muaf olduğunu gösteren belge)

7-) Mal Bildirim Beyan Formu  (Form, aday tarafından başvuruya gelmeden önce elle doldurulup imzalanarak başvuru esnasında teslim edilecektir)

8-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

9-) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

10-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

11-) Kamu kurumlarında emekli sandığına bağlı geçen hizmetinin bulunması halinde, emekli sicil numarası ile çalışılan kurumdan alınan hizmet belgesi. (Daha önce 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesine göre çalışanlar ise çalıştığı süreleri ve unvanını gösterir belge teslim edebilir)

Başvuru Adresi: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şehit Prof.Dr. İlhank Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre / MANİSA