Kurum Dışı Nakil Talep Değerlendirme Sonuçları

İlan Tarihi:24.03.2023 14:50:00
Güncelleme Tarihi:24.03.2023 15:17:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi

İdari Personel Kurum İçi Yer Değiştirme ve Kurum Dışı Naklen Tayin Yönergesi Komisyon Kararı İle İlgili Duyuru

08.03.2023 tarihli ve 2023/117 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Üniversitemize 2023 yılı için Memur kadrolarına açıktan veya nakil suretiyle yapabileceğimiz atama sayısı olarak 9 (dokuz) adet kontenjan tahsis edildiğinden kurum dışı nakil talep kontenjanı ilgi Yönergenin 15. maddesi uyarınca %25 oranında naklen atama kontenjanı 2 (iki) adet olarak belirlenmiş olup, puanlama sonucunda eşitlik bulunması halinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi İdari Personel Kurum İçi Yer Değiştirme ve Kurum Dışı Naklen Tayin Yönergesinin 12 (6). maddesinde “Puanlama sonucunda eşitlik varsa sırasıyla; Üniversitemizde geçen fiili hizmet süresi fazla olan personele, toplam memuriyette geçen fiili hizmet süresi fazla olan personele eş durumu mazeret puanına, sağlık durumu mazeret puanına ve eğitim durumu mazeret puanına bakılarak öncelik verilir.” denilmektedir.

Ayrıca ilave atama sayısı verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararının yayımlanması halinde ekteki tablodaki sıralamaya uygun olarak naklen atama talep kontenjanı Komisyonumuzca yeniden belirlenerek Üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.

İlanen duyurulur.