Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuçları ve Sözlü Sınav Duyurusu

İlan Tarihi:16.04.2020 14:44:00
Güncelleme Tarihi:16.04.2020 14:45:00

Manisa Celal Üniversitesi Rektörlüğü sürekli işçi alımına ilişkin 02.04.2020-06.04.2020 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden başvuruları gerçekleştirilen ve 15.04.2020 tarihinde yapılan Kura çekimi sonrası belirlenen asil ve yedek listesi ektedir.

Kura çekilişi sonrası asil olarak belirlenen adaylar aşağıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatlerde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde bulunan Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde sözlü sınava gireceklerdir.

Sözlü Sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Sözlü sınav sürecinin tamamlanmasını müteakip, kazanan asil ve yedek adayların isimleri Üniversitemiz (www.mcbu.edu.tr) Duyurular kısmından ilan edilecektir.

Bu İlan tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen Duyurulur.