Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları

İlan Tarihi:17.04.2020 19:01:00
Güncelleme Tarihi:17.04.2020 19:03:00

17.04.2020 TARİHİNDE YAPILAN SÜREKLİ İŞÇİ SÖZLÜ SINAV SONUCU VE KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Kanun’un 4/D maddesi uyarınca Sürekli İşçi Alımı kapsamında Temizlik Görevlisi (normal) ile Oto Bakım Onarımcısı Sürekli İşçi Kadrolarında çalışmak üzere 17.04.2020 tarihinde yapılan sözlü sınav sonuçlarına göre  Asil/ Yedek olarak kazanan adayların listeleri ekte yer almaktadır.

Asil olarak kazanan adayların aşağıda yer alan belgeleri eksiksiz bir şekilde 20.04.2020-22.04.2020 (saat 17:00’ye kadar) Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde bulunan Rektörlük Binası A Blok 2. Kat Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Asil olarak kazanan adaylardan başvuru süresi bitimine kadar başvurmayan olduğu takdirde yerine sırasıyla yedek olarak kazanan adaya bildirim yapılarak yerleştirme yapılacaktır.

Bu İlan Tebliğ Niteliğinde Olup Adaylara Ayrıca Tebligat Yapılmayacaktır.

Asil Listede Kesin Kabul’ de İstenilen Belgeler

1-) Başvuru Dilekçesi

2-) Mezuniyet belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu öğrenim belgesi)

3-) Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu) veya Sağlık Durumu Beyan Formu (Şu anda sağlık kurulu raporu alınamadığından, adaylar ilgili raporu daha sonra teslim etmek üzere beyan formu doldurabilir.)

4-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

5-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

6-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

7-) Nüfus Cüzdanı ya da Kimlik Kartı Fotokopisi

8-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

Adres:   Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/Manisa