Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aracılığı İle İlan Ettiğimiz Sürekli İşçi Kadroları Noter Kurasına İlişkin Duyuru

İlan Tarihi:14.04.2020 15:23:00
Güncelleme Tarihi:14.04.2020 15:24:00

1- Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) kadrosu başvuru şartı olan “Hijyen Eğitimi Belgesinin” 13.04.2020 tarihi mesai bitimine kadar personel@cbu.edu.tr adresine gönderilmesi adaylara SMS ve Mail aracılığı ile bildirilmiş ayrıca Üniversitemiz Web sitemizden duyurulmuştu. Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) kadrosuna başvuran adayların belge ibraz durumu “Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı ve Sınav Komisyonunca” incelenmiş olup, noter kurasına girmeye hak kazanan / kazanamayan adayların durumuna ilişkin liste ektedir.

2- Sürekli İşçi (Oto Bakım Onarım) kadrosuna başvuran adayların tamamı noter kurasına katılacak olup, liste ektedir.

3- “Terörle Mücadelede Başarı Belgesi” bulunan ve Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) ve (Oto Bakım Onarım) başvuran adaylar noter kurasına tabi tutulmayarak direk sözlü sınava gireceklerin listesi ektedir.

Engelli Kontenjanından yapılacak Sürekli İşçi alımımıza ilişkin iş ve işlemler ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Şartları taşıyan sürekli işçi adayları için, kura çekimi 15 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 10:00’ da Noter tarafından Üniversitemiz Prof.Dr.Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde yapılacak olup, Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Coronavirüs Tedbirleri kapsamında kura çekimine katılımcı kabul edilmeyecek Üniversitemizin resmi web sitesi www.mcbu.edu.tr adresinden canlı yayın yapılacaktır.