Üniversitemiz İdari Personeli İçin Unvan Değişikliği Sınavı

İlan Tarihi:6.10.2020 13:45:00
Güncelleme Tarihi:6.10.2020 16:57:00

Üniversitemizde görev yapan idari personel için “Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Genel Yönetmeliği” hükümleri kapsamında Biyolog, Fizyoterapist, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Diyetisyen, Tekniker, Mühendis ve Kütüphaneci kadrolarına unvan değişikliği sınavı yoluyla atama yapılacaktır. Aranılan nitelikleri taşıyan personeller için müracaatlar 06.10.2020 – 20.10.2020 (mesai bitimine kadar) tarihleri arasında alınacaktır. Unvan Değişikliği Sınavıyla atama yapılacak kadrolara ait bilgiler ile, başvuracak personelde aranılan nitelikler, başvuru şekli ve diğer hususlara ilişkin gerekli açıklamalar aşağıdaki Unvan Değişikliği İlan Metninde yer almaktadır.

İlanen duyurulur.

Unvan Değişikliği İlan Metni