Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulundan Rektörümüze Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:29.08.2019 11:57:00
 

Akhisar Belediye Başkanı ve Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Besim Dutlulu, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy, Akhisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergun Kındıroğlu, Akhisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, Akhisar MHP İlçe başkanı Ahmet Namal, Akhisar Genç İşadamları Dernek Başkanı İbrahim Kalın ve İşadamları İsmail Öktem ile Bahattin Alkın, 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a kutlama ziyaretinde bulundular.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Prof. Ataç’ı Rektör olarak atanması nedeniyle tebrik ederek, kendisine ve ekibine başarılar diledi. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Dutlulu, Akhisar’daki eski sigara fabrikası alanında yapımı devam etmekte binanın fakülte olması ile ilgili taleplerini iletti.

Prof. Ataç nazik ziyaret için teşekkür ederek, “Meslek Yüksekokullarımız ilçelere ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda bir değişim getiriyor. İlçelerimiz de meslek yüksekokullarına en iyi şekilde sahip çıkıyor. Zaten ancak sahip çıkılırsa, ilçelerdeki okulları geliştirmemiz mümkün olabilir. Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya ve Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kuruluna bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


801 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
801
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası