Alaşehir Meslek Yüksekokulunda "Atatürk'ü Anma Programı" düzenlendi

İlan Tarihi:16.11.2018 03:27:00

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılı nedeniyle, Alaşehir Meslek Yüksekokulunda "Atatürk'ü Anma Programı" düzenlendi.

Alaşehir Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın yaptığı konuşmada; Türkiye Cumhuriyetini kurarak gelecek nesillere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ün hedefi olan, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için çok çalışmamız gerektiğini ve Atatürk'ün Cumhuriyeti gençlerimize emanet ettiğini vurgulayarak, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle andığımızı belirtti. Program sinevizyon gösterisiyle son buldu.

2r1hkfmp zj4l2ber