Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Beydemir’den Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ataç’a Ziyaret

İlan Tarihi:1.10.2020 16:16:00
Güncelleme Tarihi:2.10.2020 14:27:00
 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Cenk Karakurt, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar ve Prof. Dr. Kıvanç Günhan da bulundu.

2020-2021 akademik yılının başlamasına kısa bir zaman kaldığını ifade eden Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Beydemir, yeni akademik yılın her iki üniversite camiasına da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ataç; Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin lisans programlarında yüzde 98,33’lük doluluk oranıyla yeni akademik yıla başlayacağını kaydederken her iki üniversitenin de sağlam temeller üzerinden gerçekleştireceği bilimsel, sosyal ve kültürel aktivitelerin önemine dikkat çekti. Ataç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile bölgelerini ve ülke kalkınmasını merkeze alan eğitim ve öğretim iş birliklerinin yeni akademik yılda artarak devam etmesini arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Yükseköğretim çizgisinde fikir alışverişinde bulunan iki rektör, üniversitelerin iş ve güç birliği yapmasının önemine vurgu yaparak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında gerçekleştirilecek ikili iş birliği imkanları üzerinde durup, birlikte gerçekleştirilecek projeler ve bilimsel çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. 

Ziyaret sonunda, Rektör Ataç ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, günün anısına binaen karşılıklı plaket takdiminde bulundular.


802 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC4201 _DSC4206 _DSC4210 _DSC4214 _DSC4216
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
802
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası