Demirci Meslek Yüksekokulunda "Sakin Şehir" projesi ile ilgili toplantı yapıldı

İlan Tarihi:9.11.2018 03:27:00

Demirci Meslek Yüksekokulunda " Sakin Şehir " projesi ile ilgili toplantı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Selami Selçuk, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Taşlı, Dr. Öğr. Üyesi Adnan Erdal, Öğr. Gör. Güldeniz Karadağ, Öğr. Gör. Mehmet Evrensel, Öğr. Gör. Deniz Karadağ, Öğr. Gör. Mehmet Serdar Oruç ve Öğr. Gör. Ramazan Güngör katıldı.

İlk toplantıda Demirci ilçemizin sakin şehir unvanı alabilmesi için çevre politikaları, altyapı politikaları, sosyal uyum, kentsel yaşam kalitesi politikaları gibi kriterlerin değerlendirilmesi konuları ele alındı. Küçük esnafı, yerel üretimleri destekleyerek, şehrin kendi imkânlarını ve kaynaklarını kullanarak, kent ruhunun nasıl yaşatılabileceği konusunda daha geniş bir katılımla yeni bir toplantı yapılmasına karar verildi.

2 30lk4twc 3