MCBÜ Bilişim Topluluğu öğrencileri Mehmet Zorlu Vakfı zirvesine katıldı

İlan Tarihi:27.11.2018 03:27:00
 
Mehmet Zorlu Vakfının,  gençlerin 21. yüzyılın gerektirdiği beceri ve yetkinliklerle donanmalarına destek vermek amacıyla düzenlediği "21. Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı" kapsamında düzenlenen "Mehmet Zorlu Vakfı (MZV) Gençlik Zirvesi" 2 bin 500'ü aşkın lise ve üniversite öğrencisinin katılımıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezinde 25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirildi.
 
Alanında uzman çok sayıda önemli ismi bir araya getiren etkinliğin üçüncü yılında da ilham veren konuşmacılar ve ilgi çeken performanslar sergilendi.
 
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, grup olarak yaptıkları her işin ya da projenin toplum için değer yaratması gerektiğine inandıklarını belirterek, bu anlayış doğrultusunda gençleri her platformda desteklediklerini söyledi.
 
Bu yıl 3.sü gerçekleşen Mehmet Zorlu Vakfı Gençlik Zirvesine davet edilen tek üniversite topluluğu olan MCBÜ Bilişim Topluluğu, 60 topluluk üyesiyle katıldığı Zirve açılışında adından söz ettirdi.
 
MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen MZV Gençlik Zirvesinde; 4129 Chief Happiness Officer CEO'su Alemşah Öztürk, Armut.com Kurucu Ortağı Başak Taşpınar, Değim Dijital İletişim Danışmanı ve Bilgi Üniversitesi Öğr. Gör. Ercüment Büyükşener, Vestel Ticaret A.Ş Genel Müdürü Ergün Güler, Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Orta Doğu Direktörü Evrim Kuran, DO Venture Partners Kurucu ve Yönetici Ortağı Duygu Öktem Clark, İhtiyaç Haritası Kurucusu ve Oyuncu Mert Fırat, Sabancı Üniversitesi Finans Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Psikolog Yazar Prof. Dr. Acar Baltaş, New York Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Şirin, Yeni Media Sanatçısı & Araştırmacı Refik Anadol, BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Logo Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, Tink, Teknoloji ve İnsan Kolejleri Kurucu ve CEO'su Zeynep Dereli ile İmece ve Genç Girişimciler Paneli katılımcıları ilham veren konuşmaları ile yaşadıkları deneyimleri gençlerle paylaştı.

531 görüldü.    0 Paylaşıldı
00sjiph2 rlfhbrxx wdxhf1bh gb4asvzr ane0w12m
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
531
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası