MCBÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ‘Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ Aldı

İlan Tarihi:20.08.2024 14:16:00
Güncelleme Tarihi:20.08.2024 14:21:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin birleştirilmelerinden sonraki ilk yılında, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TSE-ISO-EN 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesini almaya hak kazandı.

Haziran ayında gerçekleştirilen detaylı tetkik raporuna göre üç yıl geçerli olacak olan bu belge, MCBÜ'nün öğrencilere sunduğu eğitim-öğretim süreçlerinin, bilimsel araştırma faaliyetlerinin ve akademik danışmanlık hizmetlerinin dünya standartlarına uygun olarak yürütüldüğünü gösteriyor.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ay, Genel Sekreter Erhan Doğan’ın yer aldığı ve Lisansüstü Eğitim Enstitü Müdür V. Prof. Dr. Kâmil Şirin ve beraberindekilerin ziyaretinde, "Lisansüstü eğitimde kalite belgesine layık görülmemiz, üniversitemizin akademik çalışmalara verdiği önemin bir göstergesidir. Bu başarı, tüm akademik ve idari personelimizin özverili çalışmaları sayesinde mümkün olmuştur. Hedefimiz, lisansüstü eğitimde kaliteyi daha da ileriye taşıyarak, öğrencilerimizin ve ülkemizin bilimsel gelişimine katkıda bulunmaktır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin bilgi birikimi ve tecrübesi ışığında inovatif, özgürlükçü ve dinamik mezunlar yetiştirmek üzere çıktığımız yolda bizlerle birlikte parlak bir geleceğe yürüyen tüm Manisa Celal Bayar Üniversitelilere başarılar diliyorum" dedi.

GR1B6569s GR1B6559 GR1B6564